TUNTEET JA LUOVA LEIKKI – MAALAUSTYÖPAJA

Röölässä

 

Aika:     ke 30.6.2021 klo 15-18

Paikka: Röölän kylähuone, Rööläntie 375, 21150 Röölä

Hinta:    50€/hlö, sisältäen kaikki tarvikkeet ja teetarjoilun

Ohjaaja: Anne Mustajärvi, Luovuushoitaja, Vedic Art®-opettaja Kiskosta


Ilmoittautumiset ti 22.6. mennessä osoitteeseen: tahtikosketus@gmail.com


Aloitamme mindfulness-harjoittein kuuntelemaan kehoa ja tunteitamme, jonka jälkeen maalaamme näkyväksi tunteita, jotka ovat ehkä jumittaneet paikoillaan. Näin annamme itsellemme mahdollisuuden vapautua meille haitalliseksi käyneistä energioista ja luomme tilaa uusille, voimaannuttaville energioille. Annamme myös aivojemme levätä ja kehomme vapautua kaikesta stressistä, luovasti leikkien.

 

Tarjoamme tauolla mehua ja yrttiteetä pienen purtavan kera. Silti mukaan on hyvä ottaa oma vesipullo tai muu juoma sekä sellaiset vaatteet, ettei haittaa, jos vähän maalia niihin roiskuu.


Sään salliessa voidaan maalata myös ulkona. 


Nautitaan yhdessä hyväksyvästä läsnäolosta ja luomisen ilosta.

Tervetuloa mukaan!

Vedic art taidekurssi


--------------------------------------------------------------------------


Vedic Art® -PERUSKURSSI Röölässä kesällä 2021

 

Aika:     26. - 30.7. päivittäin klo 10-16

Paikka: Röölän kylähuone, Rööläntie 375, 21150 Röölä

Hinta:   295€, sis. opetuksen, tilat ja tauko teet/kahvit pienen purtavan kera

Ohjaaja: Anne Mustajärvi, Vedic Art® -opettaja Kiskosta

Ilmoittautumiset: pe 9.7. mennessä, tahtikosketus@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi ja e-mailin lisäksi myös puhelinnumerosi, kiitos.


Lisätietoa fb-tapahtumassa: https://fb.me/e/1lNdzjLEp

ja ohjaajalta: tahtikosketus@gmail.com 


Mikäli tarvitset majoitusta, ole ajoissa yhteydessä Anneen, puh. 040 8305993.


Heittäydy luovuuden virtaan ja anna taiteen tukea elämääsi!

 

Vedic Art on hiljaisuudessa maalaamista ja piirtämistä itsestä käsin, oman intuition ja sydämen valon ohjauksessa. Se on taiteen tekemistä luonnon tuella, mutta myös oman elämän jäsentämistä, tietoisuuden laajentamista sekä elämän luomista kuvataiteen keinoin.

 

Vedic Art`n sydämenä toimivat kuvataiteen 17 prinsiippiä, jotka pohjautuvat ikivanhaan tietoon elämästä, luonnon laeista ja luonnon toimintatavoista. Nämä 17 perusperiaatetta avataan peruskurssilla (30h) ja ne koetaan itse tekemällä.

 

Vedic Art® -peruskurssilla avattavat 17 prinsiippiä auttavat vasta-alkajaakin luomistyössä luonnollisesti eteenpäin, joten aikaisempaa kokemusta tai tietoa kuvataiteen tekemisestä ei tarvita. Luomisen halu ja kiinnostus maalaamiseen sekä itsen monitasoiseen kehittämiseen riittävät.

 

Suorituspaineita ei tarvitse ottaa, sillä kursseilla ei töitä tai tekemisen tapaa arvostella. Sen sijaan kursseilla saa heittäytyä luovuuden virtaan, jättää nk. aivot narikkaan ja nauttia omasta luovuudesta ja kiireettömyydestä.

 

Röölan kylähuoneella järjestetään 26.-30.7. Vedic Art® -peruskurssi.

Tällä viiden päivän maalausretriitillä saa siis tiedon koko luonnollisesta luovuusprosessista paitsi oman luonnollisen luovuuden kehittämiseen, kuvalliseen itsen ilmaisuun ja taiteen tekemiseen, myös tueksi elämänpoluilla navigoimiseen. Tästä voivat siis hyötyä pitkäänkin maalanneet ja myös ammattitaiteilijat.

 

Kursseilla käytetään omia välineitä. Suuntaa antavan tarvikelistan, kuten kaiken muunkin tarvittavan tiedon saat pian ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

 

Tervetuloa mukaan vapauttamaan luovuus, löytämään sisäinen taiteilijasi ja saamaan terapeuttinen kuvataide iloksi ja tueksi elämääsi!

 

PS. Mikäli tarvitset majoitusta, ole ajoissa yhteydessä, mielellään jo ennen kesäkuuta. Varaamme mökin lähistöltä, mikäli tarvetta ilmenee. Majoituksen hinta n. 70-80€/hlö/5vrk, riippuen majoittujien määrästä. Ruokailut eivät kuulu tähän hintaan. Yhteydenotot: 0408305993 / Anne


Vedic art taidekurssi