2024 tapahtumia

-------------------------------------------------------------------


13.7. klo 19.00 alkaen Eeva-Riitta Salmelin KARAOKE

Röölän lavalla

(Evin karaoke tv:stä tuttu palkittu Ylen dokumentti Karaokeparatiisi)

Vapaa pääsy. Karaokeparatiisi Yle


Suomen kokenein karaoke-emäntä Evi haluaa halata asiakkaidensa tuskan pois. Hän käynnistää autonsa ja lähtee matkaan läpi pohjoisen maan kauniiden maisemien. Hän yhdistää rakkauden ja menestyksen tarinat, jotka löytyvät karaoken kliseen takaa -ja nyt tulossa Röölään!


Katso Röölän opaskartta, josta näet parkkipaikat ym.


HUOM! Tapahtumapäivinä 13.7. klo 17-22. 27.7. klo 12-16.00.

3.8. klo 17-21.00, 14.9. klo 06-16.00 pikku parkkipaikka tyhjänä autoista jossa sijaitsee Röölän lava, Sillimuseo Dikselin vieressä, kiitos

-------------------------------------------------------------------


29.6 klo 15.00 Maarian Vpk soittokunta merensuolainen konsertti solisteina Aulis ja Reino Kotaviita; meriaiheista ja iskelmällistä musiikkia. Röölän Lavalla. Vapaa pääsy.

-----------------------------------------------------

11.6. klo 16.30-18.00 Liikkuva lajitteluasema Siira + Ohituskaista/Ekotori Röölässä. -----------------------------------------------------

Silli ja uusi peruni, kylän perinteinen tapahtuma 8.6. klo 10-16.00


AVATAAN SUOMEN SILLI -JA PERUNAKESÄ RÖÖLÄSSÄ!

8.6. klo 10-16.00 Silli ja uussi peruni, Röölän kylän perinteinen ja odotettu kesän tapahtuma! Ilmaista silliä ja uutta perunaa niin kauan kuin riittää. Sillit juhlaväelle tarjoaa Suomen Sillikonttori Oy ja Rymättylän uudet perunat Osuuskunta Rymättylän Varhane, jotka keittää Patrik Catering. Tapahtuman avaa Naantalin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Toni Forsblom. Sillin grand old man Matti Ruuska ja Toni Forsblom tarkistavat sillin jonka jälkeen päästään nauttimaan tarjonnasta.

Kylätoimikunta myy Sillikonttorin silliä ja Kylähuoneella kahvia ja Bakeistin munkkia.


75 vuotta tulee kuluneeksi tänä vuonna ensimmäisestä Saukkolaivan pyyntimatkasta Islantiin. Tutkija Kaija Saarni valottaa Saukkolavaston alkutaipaletta.


Musiikista vastaa Terhi Jokila Trio; Terhi Jokila, Elina Ukkonen ja Elias Ukkonen. Jyrki Vilo juontaa päivän. Röölän Museot ovat avoinna. Saariston Naiset näyttely jatkuu Dikselissä.


Myllymuseossa Kristiina Turtosen taidenäyttely TERÄLEHDET jossa on kauniita maalauksia Saariston Naisten elämästä! Keramiikalla luonnon esille tuomisesta Marjo Heinonen ja Hanna Kurikka. Kristiina Turtonen Röölän Myllymuseossa.pdf   Hanna ja Marjo.jpg


Vapaa pääsy. Sillitehtaan pihalla pysäköintitilaa. Föli kulkee Naantali-Röölä-Naantali.

Pysäköintikartta-Silli-ja-perunille-8.6.jpg


Fölibussi kulkee puolen tunnin välein Naantali-Rymättylä-Röölä ja takaisinpäin. Pysäkki Röölässä sillitehtaan edessä, josta voi kävellä läpi tehtaan pihan kautta markkina-alueelle turvallisesti.

NAANTALI-RYMÄTTYLÄ-RÖÖLÄ.jpg

RÖÖLÄ-RYMÄTTYLÄ-NAANTALI.jpg


4.5. klo 12.00 alkaen rannan siivoustalkoot. Tule mukaan!

Siivoustalkoot 4.5.jpg


21.3. Röölän Kylätoimikunta ry:n kevätkokous. klo 18.00.


9.3. Nuottamarkkinoissa mukana